I det siste

Hei!

Beklager for å ha ikke blogget på kjempe lenge! Jeg har hatt så mye å gjøre. Hatt masse lekser og var opptatt i helgen. Er så utrolig skolelei, allerede. Vi har så utrolig mye å gjøre, men det er en uke til høstferie. Så det blir deilig med en liten pause.  Her kommer noen bilder jeg har tatt i det siste. 


2 kommentarer

SelfieHva synes dere?


Ingen kommentarer

Lørdagskos

Hei!

I dag så har jeg vært i Asker med Sandra og shoppet litt. Senere på kvelden kom Synnøve på besøk, vi sitter bare å ser på en film og slapper av. Mange synes vi ligner, hva synes dere? Foressten i går kveld var jeg ute på kino med Sandra, Jakob, Elisabeth og Victoria og så the conjuring. Den var utrolig skummel. Det som gjorde den skummel var at det er basert på en sann historie. Får grøssinger av å bare tenke på det. 

Hva dine planer for kvelden? 


Ingen kommentarer

Outfit - Begravelse

Hva synes du?


Én kommentar

Hvil i fred, Oldefar.

Hei,

i dag så var jeg på begravelse for min kjære oldefar. Han sovnet inn. Det synes jeg er bra, fordi det er bedre enn at døde av en sykdom. Han ble 98 år, så han fikk levd lenge. Jeg besøkte han lite så jeg har svært lite minner fra han. Sist gang jeg møtte han var på minnestunden til oldemor. Hun døde forrige sommer. Jeg fikk sett liket hennes, det var svært ubehagelig. Og jeg var ikke forberedt på det så ble veldig overasket.  Jeg fikk desverre ikke dratt på begravelsen til oldemor, siden jeg skulle til Hellas på ferie. Men jeg fikk dratt på begravelsen til oldefar. Han ville dø, fordi han sørget forsatt etter oldemor. Så får håpe de er sammen et sted. De var gift sammen i over 70 år. Hvil i fred, kjære oldefar. 


Én kommentar

Video- Sammensatte klipper

Her kommer en video av sammensatte klipp. 

Hva synes du?


2 kommentarer

Iphone- bilder
Én kommentar

SO SICK AGAIN

Hei!

I dag dro jeg på skolen som vanlig. Når skoledagen var slutt følte jeg meg litt dårlig..så kom jeg hjem! Å herregud. Følte meg helt forferdelig. Hadde vondt i hodet, hele kroppen min var helt utslitt. Så spiste jeg litt taco og tok en tablett, så ble jeg litt bedre. Men er forsatt dårlig..veldig kjipt. Jeg som tenkte å ta outfits bilder til dere.. jaja, neste gang. Jeg som hadde gledet meg til helgen også blir jeg syk. 

 

Hva skal du gjøre i helgen?


2 kommentarer

Dagen min

Hei!

I dag var jeg på skolen og hadde media i hele dag, kjempe deilig. Fikk dra tidligere enn det vi skulle på grunn av at vi fikk en oppgave vi kunne gjøre hjemme. Deretter var jeg i Asker med Victoria og så kom Jakob. Alle tre dro til meg og så på film og pratet og sånn. Det var koselig. Jeg er så utrolig glad at det er fredag i morgen. Har lengtet etter helg. Er så utrolig lei av å våkne så tidlig. Her kommer noen bilder fra i dag.Creds til Jakob som fotograf, haha. 

Hva har du gjort i dag?


Ingen kommentarer

Syk

Hei!

i dag har jeg ligget i sengen i hele dag med hodepine, feber og kvalme. Jeg har ikke gjort noe annet. Nå føler jeg meg mye bedre, tror jeg drar på skolen i morgen.  To i klassen min var syke forrige uke..tror jeg har blitt smittet av dem. Nå sitter jeg og prater Jakob på telefonen. Han hører på musikk som muntrer meg opp.

 Er syk?Én kommentar

Mine parfymer

Escada - cherry in the air


 

Juice coutureSomeday - Justin BieberLove and Light - Jennifer Lopez

Moschino - Pink Bouqued

Basics - Sans Soucis

Girlfriend - Justin Bieber

Jimmy ChooMidnight Fantasy 

 

Beklager for dårlige bilder. Dårlig lys osv.

 


Ingen kommentarer

Høstfølelse

Heihei, i dag var jeg på cafe med Cecilie. Jeg liker egentlig ikke søndager, men dette var koselig. Fikk skikkelig høstfølelse av å gå rundt i Asker sentrum og sitte på cafe. Og når vi skulle hjem, var det litt kjølig ute i tillegg. Og hadde på skjerf og åå elsker høstfølelsen. Når det begynner å bli kjølig og friskt. Alt blir så koselig. Liker høststilen veldig godt. Nå sitter jeg i tillegg med duftlys og varme sokker, elsker det! Her kommer noen bilder fra outfitet jeg hadde på i dag:Jakke: ?  Bukse: Bikbok  Topp: Bikbok  Skjerf: Acne 

Har du begynt å få høstfølelse?


4 kommentarer

 width=

Hei, jeg heter Sofie Johanna Kise. Er 15 år gammel og kommer fra Asker. Her kan du lese om blant annet hverdagen min, outfits, sminke og masse annet. Kontakt: sofie-fie1@hotmai.comhits