NEW IN

Heeei, i dag så kjøpte jeg Acne skjerf. Har ønsket det lenge så hadde jeg penger til det så da kjøpte jeg det. Utrolig fornøyd! Den er utrolig deilig og myk. I tillegg kjøpte jeg en søt genser fra Bikbok.

Har du kjøpt noe nylig du har ønsket deg lenge?


2 kommentarer

Fails - Video

Her kommer en video av fails fra spørsmålsrunden. Den er ikke så veldig morsom, men har ingenting å blogge om så.. hvorfor ikke? Skriv gjerne hva dere synes. :-)

 


Ingen kommentarer

Svar på spørsmålsrunden- Video

Her kommer svarene på spørsmålsrunden. Ta på 1080 hd på hjulet for å få bedre kvalitet. Beklager for dårlig lyd på stemmen. 

Hva synes dere?


2 kommentarer

Dagen i dag

Hei, i dag hadde vi en oppgave på skolen å dra til Asker setrum for å ta bilder av det som kjennetegner Asker. Så tok vi forskjellige bilder og tok en matpause på macern. Også dro vi tilbake til skolen og så var dagen slutt, veldig deilig skoledag. Skal lage svare på spørsmålsrunde på video i dag. Kan hende den ikke kommer i før i morgen på grunn av redigering. Men her kommer bilder fra dagen.


 

Hvordan var dagen din?

 


Ingen kommentarer

Kosekveld

Hei, nå sitter jeg med te og ser på vampire diaries. Tar en rolig kveld, det er deilig i blant. Men tilbake til vampire diaries, elsker det! Er du team Damon eller team Stefan? Jeg er usikker, men tror jeg er team Damon. Hvertfall i dag har jeg gjort det vanlige.. skole. Kan ikke vente til helgen, gleder meg til å sove lenge. Ser du på vampire diaries? 


Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT

Hei, i dag tok vi bilder på skolen. Tema var portrett så var jeg modell for Sandra og Joachim. Ingen av bildene er brukt effekt på. Her kommer bildene:

Bilder tatt av Sandra Thoen:Bilder tatt av Joachim Brinch:
Hva synes dere?


5 kommentarer

FØR OG ETTER - ROMMET MITT

FØR: ETTER: 

Å  elsker den følelsen med et helt ferdig ryddet og vasket rom! 

Hva synes du? 


Ingen kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei, har ingenting å skrive om i dag så hvorfor ikke ta en spørsmålsrunde. Så får du vite ting om meg du lurer på. Bare å komme med masse spørsmål. Så svarer jeg på video snarest som mulig når jeg har fått nok spørsmål. :-)


17 kommentarer

Vennekos

Hei, i kveld var jeg hos Joachim med Kristoffer, Latifa, Cecilie, Sandra og Daniel. Det var strålende vær med sol så vi satt ute, men senere på kvelden ble det litt kaldt så vi gikk inn. Vi grillet, pratet og lo masse. Det var kjempe koselig og morsomt. Det var en perfekt kveld å slutte dagen på. Tidligere i dag tok jeg faktisk piecring i navelen. Gjorde faktisk ganske vondt, men er fornøyd. Her kommer noen bilder av kvelden. Hva har du gjort i kveld? 


Én kommentar

Heihei bloggen!

Nå er jeg på skolen og har oppgave å skrive innlegg på bloggen. Så here we go! Denne oppgaven passer meg perfekt, hadde tenkt å begynne å blogge igjen og elsker å blogge! Men hvertfall her kommer noen bilder jeg har tatt i dag. Elsker den nye klassen min! Er utrolig fornøyd, føles ut som vi har vært klasse i flere år. Går på Medier og kommunikasjon. Utrolig fornøyd så langt. 

Er du fornøyd med klassen din?


Ingen kommentarer

Tur til Holmenskjæret

Hei, i dag var jeg på klassetur til Holmenskjæret. Det var strålende vær med sol og varme. Vi spilte vollyball, grillet og snakket. Det var kjempe koselig! Her kommer noen bilder av dagen. 


Hvordan var din dag?


Ingen kommentarer

 width=

Hei, jeg heter Sofie Johanna Kise. Er 15 år gammel og kommer fra Asker. Her kan du lese om blant annet hverdagen min, outfits, sminke og masse annet. Kontakt: sofie-fie1@hotmai.comhits